Δευτέρα 21 Ιουνίου 2010

Αρες μάρες κουκουνάρες.

Διαβάζω σήμερα στο "Πρώτο Θέμα" (που να μην έσωνα)  : "Είδε το σκάφος του να παθαίνει βλάβη, το λίαρ τζετ του να τρακάρει με λεωφορείο και στο τέλος βρέθηκε να χρωστά και στο Ελληνικό Δημόσιο. "Ακόμη κι αν ο σεΐχης είχε αποφασίσει να πληρώσει το πρόστιμο, η ζημιά που προκλήθηκε στο ιδιωτικό του αεροσκάφος και οι συνθήκες αυτού του απίστευτου ατυχήματος τον έχουν ήδη χρεώσει με ένα πολύ μεγάλο χρηματικό ποσό. Το περιστατικό έγινε πριν από λίγες ημέρες στο αεροδρόμιο της Ρόδου, όταν λεωφορείο εξυπηρέτησης επιβατών έπεσε στο Airbus 330 του σεΐχη του Κατάρ, ο οποίος βρέθηκε στη χώρα μας με την οικογένειά του για διακοπές με την υπερπολυτελή θαλαμηγό τους. Το τρακάρισμα του λεωφορείου με το πρωθυπουργικό learjet επιβεβαίωσε με δηλώσεις στα τοπικά μέσα ενημέρωσης και ο αερολιμενάρχης του αεροδρομίου ...... "
Αφήνω το μία "λίαρ τζετ" ελληνικά μετά "learjet" Αγγλικά.
Προσπερνώ και την ουσία του δημοσιεύματος - "κόντεψαν να κόψουν πρόστιμο στο Σείχη" - γιατί να μην του κόψουν αφού υπάρχει τέτοιος νόμος ? η αν ο νόμος είναι λάθος ας τον αλλάξουν.
Πως ένα Airbus 330 μεταμορφώνεται σε learjet και τούμπαλιν μόνο μάγοι και οι αεροναυπηγοί-συντάκτες της εν λόγω εφημερίδας μπορούν να μας εξηγήσουν.
Για να καταλαβαινόμαστε το Airbus 330 ζυγίζει πάνω από 200 τόνους ενώ το learjet γύρο στους 6. - Τεσπα διαλέχτε .... ή αν δεν ξέρετε ρωτήστε - διαβάστε η ρίξτε ζάρια.
Αλλά τι να κάνουμε αυτοί οι δημοσιογράφοι - όλα τα σφάζουν όλα τα μαχαιρώνουν.
Από αυτό και από κάτι άλλα καταλαβαίνουμε τι μας σερβίρουν όλοι οι αμόρφωτοι των ΜΜΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: