Σάββατο 26 Ιουνίου 2010

Στην υγεία των κορόιδων

Τον φάγαμε στην μάπα επί ΝΔ θα πρέπει να τον ανεχθούμε και επί ΠΑΣΟΚ, υπερκομματικός ο τύπος τι να κάνουμε ! Καλά είναι ηλίθιοι ? θα πληρώσουν (με τα λεφτά μας από το χαράτσι της ΔΕΗ 1.837.000€ πλέον ΦΠΑ!!! για 36 επεισόδια (sic) δηλαδή κάπου 51027,77 Ευρώπουλα) για κάθε κακής ποιότητος εκπομπή - που δεν βλέπετε ? Δεν γνωρίζω πολλά από εκπομπές και τέτοια αλλά ξέρω ότι με 2000 € (το πολύ) κάνεις τρικούβερτο γλέντι για 10 -15 νοματέους στα βλάχικα στη Βάρη - καλύτερης ποιότητας διασκέδαση από αυτή που μας πασάρει ο Σπύρος, άντε και δύο τρεις χιλιάρες για την ορχήστρα μας κάνουν 5Κ€ -αν και μου φαίνεται ότι στο τζάμπα πάνε ορχήστρες κλπ στα "επεισόδια του Σπύρου", βάλε και 2000€ για τις κάμερες (λιγότερα παίρνουν σε κάτι βαφτίσεις, γιορτές και γάμους της Υψηλής κοινωνίας όταν συνεργεία τρικάμερα turbo πάνε Εκάλη μεριά) έχουμε σύνολο 7000€, μέχρι τα 51000€ τόσα .... μας μένουν κάνα 44000 .... Ευρώπουλα. Απορία → λέτε να πηγαίνουν όλα τα υπόλοιπα στην τσέπη του Σπύρου ? προσωπικά δεν το πιστεύω.
Αλλά ας αφήσουμε το οικονομικό στην άκρη. Νομίζουν οι κυβερνώντες ότι όλα αυτά συνάδουν με τη κατάσταση που οδήγησαν την χώρα ? Σε εποχή ΔΝΤ και Μνημονίου οι πεινασμένοι θα κάθονται να βλέπουν τον Σπύρο και την παρέα του να τρώνε να πίνουν να και να χορεύουν "Στην υγειά τους" ? Δεν γνωρίζω από επικοινωνιακά κόλπα αλλά κάτι μου λέει ότι η παραπάνω συνταγή είναι επικοινωνιακό Βατερλό για τους κυβερνώντες, άσε την κακογουστιά και το καρακιτσαριό του όλου θεάματος.

Εμείς όμως τι κάνουμε ?
Αποψή μου →:
  • Δεν μας φταίει ο Σπύρος αυτός κάνει την δουλειά του.
  • Δεν χρειάζεται ούτε επανάσταση ούτε λιντσάρισμα ούτε τίποτε, απλά σημειώνουμε :
  1. Αυτούς που σκάρωσαν την "δουλειά", και τους φερόμαστε ανάλογα.
  2. Όποιον βουλευτή - βολευτή, πολιτικάντη οποιουδήποτε κόμματος εμφανιστεί στα εν λόγω επεισόδια του Σπύρου και τον "μαυρίζουμε" - όταν έρθει η ώρα.
  3. Όποιον ηθοποιό τραγουδιστή, προσωπικότητα κλπ. αποφασίσει να πατήσει το πόδι του εκεί .... και δεν πατάμε με την σειρά μας σε συναυλίες, παραστάσεις, θέατρα που συμμετέχει.
  4. Όσοι από εμάς καταλαβαίνουν από διαδίκτυο βαράμε στα social media και ότι ήθελε προκύψει, η εμείς η αυτοί με το τάχατες open goverment..

Δεν υπάρχουν σχόλια: